Annons

Annie Lööf har fött barn: ”Två nya små fötter”

Annie Lööf (C) födde under onsdagen sitt andra barn.
Annie Lööf (C) födde under onsdagen sitt andra barn. Foto: Stina Stjernkvist/TT

Annie Lööf har fött sitt andra barn, meddelar Centerledaren på Instagram. ”En stolt storasyster fick igår en liten, liten lillasyster”, skriver Annie Lööf till en bild på en liten fot .

Under strecket
Publicerad

Annie Lööf hyllar svensk sjukvård i inlägget.

”Vi båda mår under omständigheterna bra och kommer att få ligga på sjukhus en längre tid då dottern är född allt för tidigt. Vi är så tacksamma för livet, för vår andra dotter och för svensk sjukvård.”, skriver C-ledaren på Instagram.

Annie Lööf fortsätter: ”Tack alla medarbetare inom sjukvården som har tagit hand om mig under den senaste tiden och för allt det ni gjort och gör framåt för vår nya familjemedlem. Ni är ovärderliga.”

Under tiden Annie Lööf är föräldraledig vikarierar Centerns gruppledare Anders W Jonsson för Lööf.

– Han klev in för henne förra gången också, säger Isabelle Purits, pressekreterare åt Annie Lööf till TT.

Annie Lööfs äldsta dotter är fyra år.

Två nya små fötter som ska springa och vandra på denna jord! 🙏🏻👶🏼 En stolt storasyster fick igår en liten, liten lillasyster! Vi båda mår under omständigheterna bra och kommer att få ligga på sjukhus en längre tid då dottern är född allt för tidigt. Vi är så tacksamma för livet, för vår andra dotter och för svensk sjukvård. . Tack alla medarbetare inom sjukvården som har tagit hand om mig under den senaste tiden och för allt det ni gjort och gör framåt för vår nya familjemedlem. Ni är ovärderliga. 💚🙏🏻
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons