Annons

Zlatan nobbade EM-låt: ”Den var inte ok”

”Vill ha en låt vi kan gå in och slakta till”. Zlatan Ibrahimovic nobbade det första förslaget till EM-låt. Men godkände "Mitt team".

– Det här är låten som ska få oss att vinna EM. Låten har redan vunnit EM – nu ska vi vinna EM. Och så fantastiskt är det, säger landslagskaptenen.

Under strecket
TT
Uppdaterad
Publicerad

Zlatan nobbade första EM-låten

Bild 1 av 1

Zlatan nobbade första EM-låten

Bild 1 av 1
Zlatan nobbade första EM-låten
Zlatan nobbade första EM-låten

I en videointervju på Fotbollförbundets webbplats säger Ibrahimovic att landslagets officiella kampsång till EM är "på min nivå" och ingen schlagerlåt.

– Det här är ovanför Svensktoppen, säger han.

Det är Frej Larsson och Joy som gjort den svenska kampsången till sommarens fotbollsfest.

Och som har godkänts av Ibrahimovic. Ett första förslag ratades av fotbollsstjärnan.

– Den var inte okej. Jag vill ha en låt som vi kan gå in och slakta till. Efter någon månad kom en låt som klickade direkt. Den ger hela laget och Sverige en push. Den beskriver attityden hos det nya Sverige. Låten har redan vunnit EM. Det är en låt du tar med dig in på planen för att ge 200 procent. Nu återstår bara att vi också vinner, säger Zlatan i ett pressmeddelande från fotbollförbundet, enligt Aftonbladet.

Frej Larsson är en del av rapgrupperna Slagsmålsklubben, Maskinen och Far & Son och rapparen Joy M'Batha har släppt hittar som "Kattliv" och "Jag har änte gjort nåt".

Zara Larsson och dj:n David Guetta står för den officiella låten till sommarens fotbolls-EM i Frankrike.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons