X
Annons
X

En av poliserna inte längre misstänkt i utredningen

Eric Torell.
Eric Torell. Foto: Stina Stjernkvist/TT / TT NYHETSBYRÅN
Linnea Järkstig / Omni
Publicerad

En av de tre poliser som var på plats när 20-årige Eric Torell sköts till döds i Vasastan i Stockholm i somras har avskrivits från brottsmisstankar i utredningen, skriver Aftonbladet.

– Det är tre som är kvar (i utredningen), säger åklagaren Martin Tidén till TT.

Det är oklart varför polisen avskrivit brottsmisstankarna och åklagaren tänker inte kommentera det förrän han fattar beslut i åtalsfrågan, vilket kommer att ske efter den 6 mars.

Annons
X
Chefsåklagaren: ”Det är inte säkert att åtal kommer att väckas. Det beslutet fattar jag först när slutdelgivningen är klar” aftonbladet.se Det var den 2 augusti som Eric Torell, som hade Downs syndrom och autism, sköts till döds tt.omni.se Åklagaren överväger åtal efter Eric Torells död (13 februari) aftonbladet.se Enligt Expressen misstänks tre poliser och ett befäl för brott (13 februari) expressen.se Enligt uppgifter till SVT ska en av poliserna som delgivits misstanke om brott vara ett befäl (12 februari) svt.se Eric Torell sköts till döds på en innergård i centrala Stockholm (12 februari) expressen.se De brottsmisstänkta poliserna har nu två veckor på sig att tillsammans med sina försvarare att lämna in synpunkter på utredningen (12 februari) aftonbladet.se Poliser misstänkta efter Eric Torells död (12 februari) tt.omni.se
Annons
X

Läs även

Annons
X
Annons
X
Annons
X
Annons
X
Annons
X
Annons
X