X
Annons
X

Eric Torells mamma: ”Vill ha svar så hoppas på åtal”

Eric Torells mamma.
Eric Torells mamma. Foto: Janerik Henriksson/TT / TT NYHETSBYRÅN
Linnea Järkstig / Omni
Publicerad

Eric Torells mamma, Katarina Söderberg, är lättad över att minst fyra poliser delgivits misstanke om brott efter dödsskjutningen av hennes son i somras, säger hon till SVT Stockholm. Åklagaren meddelade i dag att man överväger att väcka åtal mot poliserna.

– Det känns som en befrielse. Vi önskar att det ska väckas ett åtal så vi får reda på vad som hänt. Vi blev glada och hoppas på en upprättelse för Eric, säger hon till SVT.

Tidigast den 7 mars kan åtal väckas.

Annons
X
Eric Torells mamma: ”Straffet känns oviktigt, men vi vill ha svar på alla frågetecken” svt.se Åklagaren: ”Överväger att väcka åtal” aftonbladet.se Enligt Expressen misstänks tre poliser och ett befäl för brott expressen.se Enligt uppgifter till SVT ska en av poliserna som delgivits misstanke om brott vara ett befäl (12 februari) svt.se Eric Torell sköts till döds på en innergård i centrala Stockholm (12 februari) expressen.se De brottsmisstänkta poliserna har nu två veckor på sig att tillsammans med sina försvarare att lämna in synpunkter på utredningen (12 februari) aftonbladet.se Poliser misstänkta efter Eric Torells död (12 februari) tt.omni.se
Annons
X

Läs även

Annons
X
Annons
X
Annons
X
Annons
X
Annons
X
Annons
X