Annons

Fans köar till Håkan Hellström – en vecka före konserten

Flera personer har redan ställt sig i kö för att vara först in på Ullevi när Göteborgssonen Håkan Hellström spelar den 4 juni. Ullevi är utsålt och platserna närmast scen är alltså ovanligt eftertraktade.

– Vi kom hit redan i onsdags kväll, säger Sigrid Langwagen till TT.

Under strecket
Publicerad

Håkan Hellström.

Foto: ADAM IHSE/TTBild 1 av 1

Håkan Hellström.

Foto: ADAM IHSE/TTBild 1 av 1
Håkan Hellström.
Håkan Hellström. Foto: ADAM IHSE/TT

Göteborg fylls på med hängivna fans från landets alla hörn när musikern Håkan Hellström spelar på Ullevi. Den 4 juni är det dags för den första spelningen och med en vecka kvar har det redan blivit en kö utanför Ullevi.

– Vi vill att det ska bli så rättvist som möjligt. Det blir lätt orättvist när så många köar så länge till Håkan, vi ville hålla koll på kösystemet så att det fungerar och att man får den plats man har köat för, säger Sigrid Langwagen till TT.

Hon har biljetter till båda Hellström-konserterna.

Alla är glada och hjälps åt. Vi har med oss gitarr och spel för att underhålla oss.

– Alla är glada och hjälps åt. Vi har med oss gitarr och spel för att underhålla oss. Man får inte köa utanför Ullevi förrän klockan sju på morgonen på konsertdagen. Då flyttar sig alla dit, säger Sigrid Langwagen, vars Hellström-favorit är "Precis som Romeo".

Biljetterna till konserterna den 4 och 5 juni tog slut på nolltid. Redan 2014 slog Hellström publikrekord på arenan och landade på 69 349 åskådare.

Håkan Hellström är främst känd för sina starka texter på svenska. Han inledde sin musikkarriär i gruppen Broder Daniel, 2000 debuterade han som soloartist med "Känn ingen sorg för mig Göteborg".

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons