Annons

Kamiyasu läser in "Hungerspelen"-uppföljare

Skådespelaren Kristofer Kamiyasu läser in "Balladen om sångfåglar och ormar". Pressbild.
Skådespelaren Kristofer Kamiyasu läser in "Balladen om sångfåglar och ormar". Pressbild. Foto: Gabriel Liljevall
Under strecket
TT
Publicerad

Uppföljaren till den populära "Hungerspelen"-trilogin utspelar sig 64 år före den första boken. "Balladen om sångfåglar och ormar" släpps på svenska den 19 maj och det är skådespelaren Kristofer Kamiyasu som läser in ljudboksversionen, som släpps samma dag på Storytel.

Kristofer Kamiyasu syns i bland annat tv-serien "Box 21" och i en kommande storfilm, "The hitmans wife's bodyguard", mot bland andra Salma Hayek och Ryan Reynolds.

"För mig, som är ett stort fan av Suzanne Collins romantrilogi och filmatiseringarna av 'Hungerspelen', har det varit en stor ära att få läsa in hennes nya bok 'Balladen om sångfåglar och ormar'", säger han i ett pressmeddelande.

Suzanne Collins uppföljare handlar om släkten Snow, förfäder till den president som regerar i trilogin. Huvudpersonen är den artonårige Coriolanus Snow, som förbereder sig inför att agera mentor under hungerspelen, de tionde i ordningen. De tre böckerna i "Hungerspelen"-trilogin som släpptes 2008–2011 har sålts i över 100 miljoner exemplar.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons