Annons

Kanye kritiseras för drogfylld Whitney-bild

Kanye West. Arkivbild.
Kanye West. Arkivbild. Foto: Matt Sayles/AP/TT
Under strecket
TT
Publicerad

Whitney Houston. Arkivbild.

Foto: Sanny Moloshok/AP/TTBild 1 av 1

Whitney Houston. Arkivbild.

Foto: Sanny Moloshok/AP/TTBild 1 av 1
Whitney Houston. Arkivbild.
Whitney Houston. Arkivbild. Foto: Sanny Moloshok/AP/TT

Kanye West har betalat närmare 750 000 kronor för ett famöst fotografi på Whitney Houstons badrum, för att använda det på omslaget till rapparen Pusha T:s nya album, skriver Variety.

Fotografiet togs i Houstons hem i Atlanta 2006 och visar en badrumsbänk med ett gytter av drogrelaterade föremål. Det förekom första gången på tidningen National Enquirers förstasida, och enligt Pusha T betalade West för en kopia av fotot ur egen ficka. I en intervju med radioprofilen Angie Martinez säger Pusha T att Kanye West i sista minuten ändrade skivomslaget utan hans vetskap, och att de från början var överens om en helt annan omslagsbild.

Whitney Houstons kusin Damon Elliott säger till People att han är chockad, att West missbrukat familjens privatliv och kräver en förklaring från världsstjärnan.

Whitney Houstons framgångsrika karriär kantades av personliga problem och missbruk. Hon hittades död i ett badkar på ett hotell i Beverly Hills 2012, och den rättsmedicinska utredningen visade att ett hjärtfel och kokainmissbruk var bidragande orsaker till att hon drunknade, 48 år gammal.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons