Annons

Klopp: Alisson blir borta fler veckor

Liverpools målvakt Alisson Becker kommer vara borta flera veckor på grund av den vadskada han fick i fredagens ligapremiär.
Liverpools målvakt Alisson Becker kommer vara borta flera veckor på grund av den vadskada han fick i fredagens ligapremiär. Foto: Dave Thompson/AP/TT
Under strecket
TT
Publicerad

Liverpools målvakt Alisson Becker blir borta flera veckor på grund av den vadskada han fick i fredagens ligapremiär mot Norwich City.

– Jag har redan sett uppgifter som "sex veckar" och liknande men Ali har inte varit skadad mycket i sin karriär så jag vill vänta lite och se hur det går för honom i processen, men han kommer inte vara med på flera veckor, sade lagets tränare Jürgen Klopp på måndagen.

Europamästaren Liverpool tog en klar 4–1-seger trots att brassen Alisson fick kliva av i 38:e minuten sedan han skadat ena vaden när han skulle sparka ut bollen.

In klev Adrian, den spanske målvakten som värvades så sent som förra måndagen. Han kommer nu att få stå de kommande matcherna, dels mot Chelsea i Uefa Super cup på onsdag i Istanbul, dels mot Southampton i helgen och säkert också mot Arsenal nästa helg.

Lagets tredjemålvakt Caoimhin Kelleher är inte tillbaka efter en handledsskada och klubben kommer kanske värva den förre Middlesbroughmålvakten Andy Lonergan som backup. Lonergan, 35, fanns med under lagets försäsong.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons