Annons

Komikern Ricky Harris död

Den amerikanske skådespelaren och komikern Ricky Harris har avlidit. – Han var den första komikern från Long Beach som lyckades, säger rapparen Snoop Dogg i ett klipp som sprids på sociala medier.

Under strecket
TT
Publicerad

Ricky Harris manager berättar för Los Angeles Times att 54-årige Harris drabbades av en hjärtattack för två år sedan, men vad som nu har orsakat hans död är ännu inte känt.

Harris blev känd på 90-talet som ståuppkomiker och genom sin roll i filmklassikern "Heat" med Al Pacino. Han började sin filmkarriär i "Poetic justice" 1993 som även Janet Jackson och Tupac Shakur spelade i. Han medverkade också i tv-serier som "CSI: Miami" och "Everybody hates Chris".

Ricky Harris var vän med rapparen Snoop Dogg och medverkade på flera av hans album. I en video i sociala medier hyllar Snoop Dogg sin barndomsvän och kollega:

– I dag förlorade jag en av mina kära vänner. Han var den första komikern från Long Beach som lyckades, den första underhållaren från Long Beach som lyckades. Min bror, säger Snoop Dogg, som liksom Harris kommer från Long Beach i Kalifornien.

Även rapkollegan Ice Cube sörjer. "Fan, vi förlorade Ricky Harris. Världen är en mindre rolig plats i dag. Vila i frid", skriver han på Twitter.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons