Annons

Misstänks ha seriemördat gaymän

En polis utanför ett hus i Toronto i Kanada på måndagen som genomsöks i jakten på bevis mot en 66-årig landskapsarkitekt som misstänks för mord på flera homosexuella män.
En polis utanför ett hus i Toronto i Kanada på måndagen som genomsöks i jakten på bevis mot en 66-årig landskapsarkitekt som misstänks för mord på flera homosexuella män. Foto: Chris Young/The Canadian Press/AP/TT
Under strecket
TT-AFP
Publicerad

Den 66-årige landskapsarkitekten greps först som misstänkt för mord på två homosexuella män i Toronto i Kanada. Nu har han åtalats för mord på ytterligare tre homosexuella män sedan mänskliga kvarlevor hittats på en egendom 66-åringen använt som lagerlokal – men polisen tror att de lagt vantarna på en seriemördare med ännu fler liv på sitt samvete.

– Vi tror att det finns ännu fler (offer), men jag har ingen aning om hur många fler det kommer att bli, säger Hank Idsinga, polisens utredningsledare.

Nu söker polisen igenom ett 30-tal egendomar som anses kunna vara kopplade till landskapsarkitekten, genomför dna-provtagningar och går igenom listan över försvunna personer.

Alla de hittills kända dödsoffren var medelålders homosexuella män, flera med ursprung i Mellanöstern och minst en har haft ett förhållande med 66-åringen.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons