Annons

Nya fynd av mordoffers kvarlevor i Toronto

Torontopolisen under den nya genomsökningen i början av juli efter mordoffers kvarlevor på en tomt som kopplats samman med den misstänkte 66-årige seriemördaren.
Torontopolisen under den nya genomsökningen i början av juli efter mordoffers kvarlevor på en tomt som kopplats samman med den misstänkte 66-årige seriemördaren. Foto: Tijana Martin/AP/TT

Torontopolisen har funnit ytterligare kvarlevor efter offren för en misstänkt seriemördare. Detta sedan man på nytt genomsökt en tomt där mannen ska ha arbetat.

Under strecket
TT
Publicerad

– Vi grävde fram mänskliga kvarlevor nästan dagligen när vi var där, säger polistalespersonen Meaghan Gray, med syfte på den senaste utgrävningen som varade från 4 juli till i fredags, till CNN.

Polisen sökte då igenom en tomt på gatan Mallory Crescent som kopplats samman med en 66-årig man misstänkt för totalt åtta mord. Det är oklart om det bland de nya fynden kan finnas kvarlevor från ytterligare offer.

Polisen inväntar den kriminaltekniska analysen av fynden.

Tomten söktes igenom en första gång tidigare i år, då kvarlevorna efter flera offer hittades nedgrävda i blomlådor och rabatter. Den nya genomsökningen utfördes eftersom förhållandena nu är bättre än tidigare, då man på grund av vintervädret bland annat hindrades av tjäle.

Den misstänkta 66-åringen, som greps i januari, arbetade som landskapsarkitekt och enligt polisen begravde han sina offer i samband med sitt arbete.

Samtliga offer är män som 66-åringen misstänks ha träffat och inlett relationer med.

Rättad: I en tidigare version av denna text angavs felaktigt att gatan där fynden gjordes var ett område.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons