Annons

Pacquiao manar motståndaren till arbete

Manny Pacquiao vill gärna bjuda publiken på en bra match när han ställs mot Jeff Horn i Brisbane. Arkivbild.
Manny Pacquiao vill gärna bjuda publiken på en bra match när han ställs mot Jeff Horn i Brisbane. Arkivbild. Foto: Lee Jin-man/AP/TT

Under strecket
TT-Reuters
Publicerad

Matchen mot supporterfavoriten Amir Khan ställdes in. Nu skickar boxningsstjärnan Manny Pacquiao ett meddelande till sin näste motståndare Jeff Horn:

– Mitt budskap till honom är att jobba hårt, och se till att du är i 100-procentig form den 2 juli så att vi kan gå en bra match. Så att vi kan underhålla människor, sade Pacquiao, när han landade i Brisbane i Australien – där matchen ska gå – för en pr-turné.

Den 38-årige filippinske welterviktsboxaren, och politikern, Pacquiao lade av med boxning 2016. Han gjorde comeback i höstas och återtog WBO-titeln när han besegrade den regerande mästaren Jessie Vargas.

Därefter lät han sina fans bestämma vem hans näste motståndare skulle bli. Valet föll på britten Amir Khan, men matchen ställdes in på grund av penningproblem. Så nu sätter han i stället sitt mästarbälte på spel mot 29-årige Horn.

– Jag vet inte så mycket om honom, men jag vet att han är en fajter. Jag har inte kollat på hans matcher än, men jag ska, sade Pacquiao.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons