Annons

Kom med scenisk idé för Skärholmen

Ida Lod och Måns Rudfeldt i ”Guldet” av Charlotte Engelkes – en av höstens succéer på Kulturhuset Stadsteatern Skärholmen.
Ida Lod och Måns Rudfeldt i ”Guldet” av Charlotte Engelkes – en av höstens succéer på Kulturhuset Stadsteatern Skärholmen. Foto: Petra Hellberg

Har du någon idé till scenkonst för barnpublik mellan 5 och 7 år? Den kan bli verklighet våren 2018 på Kulturhuset Stadsteaterns scen i Skärholmen.

Under strecket
Publicerad

Öppen pitch är ett nytt grepp som ska prövas på Kulturhuset Stadsteaterns scen i Skärholmen, där konstnärliga ledaren Carolina Frände nu efterlyser idéer till en produktion för våren 2018.

Uppsättningen kan vara teater, dans, nycirkus, dockteater, performance, genreöverskridande eller en annan scenkonstgenre. Målgruppen är publik i åldern 5 till 7 år och idén ska omfatta ett fysiskt möte med publiken, inte enbart genom digitala eller tekniska medel.

De som filar på en scenisk idé får också gärna tänka på att det är valår 2018 vilket repertoaren i Skärholmen ska förhålla sig till. I övrigt gäller max fyra medverkande på scenen. Presentationen ska rymmas på två A4-sidor och sändas senast den 31 januari 2017 till: pitch@stadsteatern.stockholm.se. De idéer som väljs ut går vidare till en intervjuomgång.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons