Annons

Vd:n säljer halva innehavet: ”Privatekonomiska skäl”

Hexagons vd Ola Rollén har sålt 586 500 aktier i bolaget, vilket motsvarar ungefär hälften av hans totala innehav. Det skriver Hexagon i ett pressmeddelande på torsdagsmorgonen.

Under strecket
Omni, Direkt
Uppdaterad
Publicerad

Ola Rollén, vd för Hexagon.

Foto: Tomas Oneborg

Ola Rollén, vd för Hexagon.

Foto: Tomas Oneborg
Ola Rollén, vd för Hexagon.
Ola Rollén, vd för Hexagon. Foto: Tomas Oneborg

”Försäljningen görs av privatekonomiska skäl och jag har inte för avsikt att sälja ytterligare aktier”, skriver Hexagon-vd:n i en kommentar och påpekar att han fortfarande har en stark tilltro till bolagets framtid.

Efter försäljningen äger Rollén 586 900 aktier till ett värde av cirka 318 miljoner kronor. Han ska ha gjort sig av med aktierna under perioden 6–8 augusti.

Bolagets aktiekurs har under perioden varierat mellan 532:40 kronor och 542:40 kronor. Aktieförsäljningarna har därmed som minst inbringat 312 miljoner kronor.

"Mitt kvarvarande innehav i Hexagon är fortfarande min utan jämförelse största privatekonomiska investering. Mitt engagemang och min starka tilltro till Hexagons framtid kvarstår. Vi står inför en mängd spännande möjligheter och jag ser fram emot att fortsätta leda och utveckla Hexagon mot våra strategiska mål", fortsätter han.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons