Perfect Guide

Så stalkar du någons Insta story – utan att det syns

Vi har alla ägnat oss åt stalking på Instagram. Men när det kommer till Insta story kan det bli svårare. Turligt nog finns det knep att ta till. I en artikel från Baaam har man listat två tips på hur man kollar igenom någons story utan att det syns.

Annons

Metod 1

Den första metoden fungerar bara på datorn. Ladda ner webbläsaren Chrome och gå in på Chrome Web Store. Sök på Chrome IG Story och klicka på lägg till (se till att du laddar ner den som är skapad av Alec Garcia).

Gå sedan in på Instagram i webbläsaren och logga in på ditt konto. På datorn kollar man på stories till höger om det vanliga flödet. Det ska då dyka upp ett litet öga till höger om din egen profil – klicka på det och se till att ögat är överstruket. Du aktiverar då Anonymous viewing och kan kolla stories utan att användaren ser det.

Metod 2

Den här metoden går att göra i telefonen. Öppna Instagram som vanligt. Tryck på en story som ligger precis innan eller efter den du vill stalka. Tryck på skärmen för att pausa storyn och svep sedan försiktigt åt vänster eller höger – beroende på var den storyn du vill se ligger. Var försiktig så att du inte drar hela vägen, då kommer det synas att du har kollat på bilden.

Lycka till!

Foto: IBL

Till Toppen