Annons

Seger förlänger – och satsar vidare i landslaget

Rosengårds lagkapten Caroline Seger lyfte kronprinsessan Victorias pokal för ett par veckor sedan. Nu är det klart att hon förlänger kontraktet med klubben. Arkivbild.
Rosengårds lagkapten Caroline Seger lyfte kronprinsessan Victorias pokal för ett par veckor sedan. Nu är det klart att hon förlänger kontraktet med klubben. Arkivbild. Foto: Johan Nilsson/TT
Under strecket
TT
Publicerad

Landslagsveteranen Caroline Seger, 34, tänker inte lägga skorna på hyllan ännu. I TV4:s Nyhetsmorgon berättar hon att hon skrivit på för tre nya år med Rosengård.

– Jag har landat i att jag kommer fortsätta. Och när jag väl hade bestämt om klubblaget så är det allt eller inget för mig, så därför var det naturligt att fortsätta i landslaget också, säger hon till TV4, rapporterar Expressen.

Seger tog för ett par veckor sedan med Rosengård sitt tredje SM-guld. I landslaget har det hittills blivit 201 landskamper för mittfältaren som varit skadedrabbad under säsongen. Själv är hon dock nöjd med året som gått:

– Det har varit ett fantastiskt år. Det har varit ett mycket bra 2019 så nu hoppas jag på ett lika bra 2020, säger hon i TV4.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons