Annons

Sexfokus i nya ”Paradise hotel”

När ett gäng festglada ungdomar samlas på ett lyxhotell i Mexico och spelar relationsspel blir resultatet allt annat än oskyldigt. Dokusåpan ”Paradise hotel” är tillbaka i rutan med Malin Gramer som ny programledare.

Under strecket
Publicerad

– Vi snackar om folk i 20-årsåldern som umgås dygnet runt. Det är klart att de fattar tycke för varandra och vill ha sex, säger hon.

Senaste säsongen, som sändes 2010 i TV 6, leddes av Alex Schulman. Nu har programmet flyttat till TV 3, och med Malin Gramer vid rodret blir det lite annorlunda än tidigare.

– Alex var med och påverkade spelet. Jag kommer att stanna i rollen som programledare och hålla mig neutral, säger hon.

Malin Gramer är kanske mest känd som reporter i ”Fråga Olle-dokumentären” om sexualfrågor på Kanal 5.

– Jag är nog inte med för att det ska bli mer sex. Det klarar deltagarna så bra själva, säger hon.

I ”Paradise hotel” samlas fem tjejer och fem killar på ett hotell i ett varmt land. Den som inte lyckas få en partner vid veckans parceremoni åker ut. Vinstsumman är en halv miljon kronor. Ett antal jokrar slängs också in i gruppen för att röra om i grytan och med alkohol och viljestarka personer inblandade uppstår det lätt intriger.

– Öppen bar är min värsta fiende så jag var rädd att det skulle balla ur. Jag tror många kommer ångra sig efteråt. Det är nervöst men jäkligt kul, säger deltagaren Aina Lesse från Norrköping.

Det blir en hel del sexsnack och kommentarer kring kroppar och utseende. Malin Gramer tror att det beror på deltagarnas unga ålder - och på hormonstinna män.

– Man får tänka på att det här är grabbar med sjukt mycket testosteron. Fast det är ju inte bara killarna som är sexfixerade, säger hon.

Men att det förekommer mycket alkohol och att det kan slinka ur en och annan groda framför kamerorna är ingenting som oroar produktionsteamet.

– Deltagarna är helt införstådda med vad som väntar dem; de har ju sett tidigare omgångar. De är vuxna människor och får stå för sina egna åsikter, säger Martin Akander, tillförordnad programdirektör på MTG TV, och fortsätter:

– Jag är nöjd med säsongen. Vi gör det här med glimten i ögat.

Programmet sänds varje måndag, tisdag och onsdag med start den 18 november. Efter onsdagens program leder bloggaren Rebecca Stella Simonsson det direktsända eftersnacket ”Studio Paradise” som visas på TV 3 Play.

Stockholm TTSpektra

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons