SvD Perfect Guide
Annons

Skönhet bakom varje lucka – här är årets bästa adventskalendrar

Årets beautykalendrar är här – fyllda till bredden med skönhet som aldrig förr. Vi har listat ett gäng härliga kalendrar med allt från smink till hudvård som hjälper dig räkna ner dagarna fram till jul.

Text: Gabriella Kvarnlöf - 13 november 2018
Foto: Kicks
Foto: The Body Shop

Makeup-bonanza från Kicks

Foto: Kicks

Från 1 december ända fram till julafton gömmer sig en skönhetsprodukt bakom varje lucka i adventskalendern från Kicks. Vad sägs som vårdande ansiktsmasker, trendiga nagellack och sotsvart mascara? Allt från Kicks egna skönhetssoritment.

Pris: 449 kr

Naturnära från Body Shop

Foto: The Body Shop

Body Shop lanserar tre adventskalendrar i år, inspirerade av naturens dofter och ingredienser. Själva temat handlar om att ge tillbaka till naturen och de tre kalendrarna – med en ren, räv och uggla på framsidan – är fyllda med allt från Body Shops ikoniska body butters till fruktiga shower gels och veganska glowmasker.

Annons
Annons
Foto: Atelier Cologne
Foto: YSL
Foto: Biotherm

Pris: 495 kr, 795 kr och 1 195 kr.

Parfymstarkt från Atelier Cologne

Foto: Atelier Cologne

Gör december lite roligare med Atelier Colognes kalender innehållandes en hel drös lyxiga parfymprover, shower gels och tvålar.

Pris: 695 kr

Lyx i lyxförpackning från Yves Saint Laurent

Foto: YSL

Sätt tänderna i exklusiva Yves Saint Laurents adventskalender fylld till bredden med det anrika modehusets ikoniska skönhetsprodukter. Det gör inget att det är långt till julafton om dagarna fram tills dess kantas av små presenter i form av concealern Touche Éclat, väldoftande parfymen Black Opium och läppstiftet Mini Rouge Pur Couture. Très Bien!

Pris: 1 995 kr

Dubbel glädje från Biotherm

Foto: Biotherm

Stråla som en stjärna fram till nyår med Biotherms ikoniska produkter i lyxigt format. Kalendern innehåller produkter för såväl män som kvinnor – så varför inte dela med någon du tycker om?

Annons
Annons
Foto: Yves Rocher
Foto: Lumene

Pris: 750 kr

Pyssliga klappar från Yves Rocher

Foto: Yves Rocher

I de mjuka presentpåsarna – med små julhälsningar tryckta på – från Yves Rocher ligger 24 skönhetsprodukter i vanlig storlek att njuta av i jul. Klädnypor och snöre ingår om man vill hänga upp kalendern på väggen.

Pris: 799 kr

Lumene

Foto: Lumene

Finska skönhetsmärket Lumene satsar på 24 små makeup- och skönhetspresenter med ingredienser som rent nordiskt källvatten, nordiska hjorton, nordisk tallbark och nordisk sprängticka. Bland annat döljer sig favoritprodukter som Nordic Hydra, Nordic -C, Nordic Detox och Nordic Rituals bakom några av luckorna.

Pris: 799 kr

Strålande makeup från No7

Fixa julaftons mest strålande makeup med de gåvor som gömmer sig i No7:s julkalender. Bakom luckorna finns ögonskuggor, mascara, läppstift – och ett helt gäng härliga skönhetsprodukter.

Annons
Annons
Foto: Lancôme
Foto: Decléor
Foto: Sephora

Pris: 499 kr

Lancôme

Foto: Lancôme

Lancômes exklusiva adventskalender innehåller allt från nattcrème till avancerade serum och ögoncrème. Den klassiska parfymen La Vie est Belle och mascaran Hypnose är bara några exempel på produkter i kalendern att njuta av i vinter.

Pris: 795 kr

Fransk elegans med Decléor

Foto: Decléor

Franska skönhetsmärket Decléors julkalender består av 24 härliga produkter i resestorlek för både ansikte och kropp. Bland annat hittar man märkets populära Prolagene Flash Mask, Aromessence Lavandula oljeserum och Aroma Confort Moisturizing Body Milk bakom några av luckorna.

Pris: 895 kr

Sephora

Foto: Sephora

Låt ett förtrollat slott guida dig genom december månad. Sephoras Once Upon A Castle består av en hel rad överraskningar inom smink, hudvård, bad och accessoarer.

Pris: 500 kr

Annons