Annons

The Telegraph: Zlatan klar för AC Milan

Zlatan Ibrahimovic under sin tidigare sejour i klubben, 2012.
Zlatan Ibrahimovic under sin tidigare sejour i klubben, 2012. Foto: Antonio Calanni/TT

Spekulationerna om vilken som blir Zlatan Ibrahimovics nya klubb efter att han lämnar LA Galaxy har varit många. Enligt brittiska The Telegraph är det klart: superstjärnan återvänder till AC Milan.

Under strecket
Publicerad

38-åringen ser alltså ut att återvända till San Siro, hemma-arena för både Inter och AC Milan. Här spelade han först mellan 2006 och 2009, i Inter, och mellan 2010 och 2012 i AC Milan. Efter att han lämnade Italien 2012 har han spelat i Paris Saint-Germain, Manchester United och nu senast två säsonger i Los Angeles Galaxy.

Under sin senaste sejour i Milan gjorde Ibrahimovic 42 mål på 61 matcher, vann skytteligan och serien en gång, och utnämndes till årets spelare i Italien.

Zlatan Ibrahimovics agent Mino Raiola vill inte bekräfta att en övergång är klar.

– Känner ni mig inte överhuvudtaget? Jag har inga kommenterar, säger han till SportExpressen.

I en intervju med den italienska sporttidningen Gazzetta dello Sport för några dagar sedan sade Ibrahimovic att han ser AC Milan som ”sitt andra hem”, och att han skulle kunna fortsätta spela elitfotboll tills han är 50 år gammal, om han är stimulerad.

Förra veckan kom beskedet att Zlatan Ibrahimovic blir ny delägare i Hammarby fotboll, något som skapade stor uppståndelse och bland annat gjorde att hans staty i Malmö blev vandaliserad.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons